Onze werkwijze  in 3 stappen verdeeld:

 

Ontwerp

1.a     Gratis en vrijblijvende kennismaking en oriëntatie
Tijdens de eerste fase gaan we samen, aan de hand van uw wensen en ideeen, op zoek naar een geschikte weboplossing en de online mogelijkheden.

b.       Inhoud van uw website
Uit welke pagina's bestaat uw website, hoe worden deze pagina's gestructureerd en ingedeeld. Welke onderdelen kunnen straks, eventueel met het CMsysteem worden beheerd?

c.       Grafisch ontwerp
 De website begint pas echt te leven wanneer het grafisch ontwerp staat. In deze fase laten we onze creativiteit het werk doen en zijn we bezig met zaken als navigatie, kleurgebruik, typografie, contentweergave, fotografie, afbeeldingen en huisstijlelementen. Tijdens het ontwerp staat de functionaliteit voor de eindgebruiker van de website centraal.

Ontwikkeling

2.a     Ontwikkeling
Met de vorige fase als stevig fundament beginnen we aan de bouw van de website. Wij zorgen ervoor dat de site gemakkelijk te beheren is, voldoet aan de webstandaarden en gemakkelijk uitbreidbaar is met modules (bijv. een webshop).


b.       Gemakkelijk te beheren
Een website gemaakt door Web4exposure wordt indien u dit wenst ekoppeld aan het W4E Content Management Systeem, waardoor u als beheerder van de website alle teksten en foto's zelf eenvoudig en snel kan vervangen en aanpassen. U zult versteld staan van de mogelijkheden en bruikbaarheid van dit systeem.


c.       Volgens de webstandaarden
De toekomst van een website ligt in handen van de techniek. Als bedrijf ontwikkelen wij volgens webstandaarden, zodat de website zich aanpast aan alle populaire browsers. Wij zorgen ervoor dat de site overal goed oogt en functioneert en zodoende  klaar is voor de toekomst.


d.       Gemakkelijk uitbreidbaar
Het systeem is modulair opgebouwd wat inhoudt, dat wij makkelijk modules (bijv. webshop en/of andere tools) op maat aan uw website kunnen toevoegen, verwijderen of veranderen. Zo kunt u ervoor kiezen eenvoudig te beginnen en uw site steeds verder uit te breiden.

 

 

 

Strategie

3.a    Optimalisatie
De website staat, maar nu moet hij gevonden worden door de klant. Goede vindbaarheid in zoekmachines is een vereiste. Een nummer één positie in Google valt niet in een simpele handomdraai te bereiken, maar een website die door ons, zowel technisch als content SEO-gericht is gemaakt, zal beter vindbaar zijn. Voor alle adviezen en laatste snufjes over zoekmachine optimalisatie staan wij voor u klaar. 

b.       Lancering
Na de laatste wijzigingen en uw laatste feedback is het tijd voor het lanceren van uw website. 

c.       Onderhoud en support
De website is klaar en staat online. U gaat er nu mee werken. Uiteraard zullen er in de beginfase vragen zijn. Wij zullen u ten alle tijden helpen, om deze voor u te beantwoorden. Hiervoor hebben wij voor u de online helpdesk.

Uiteraard kunt u ons ook altijd benaderen voor een uitbreiding en update.